En höstig AW

En bild med texten På AW med Awave

Det hela började redan i somras när en av våra designers tillsammans med en av våra projektledare hade ett gemensamt numera tragiskt sällsynt fysiskt möte, och efter detsamma konstaterade hur mycket trevligare det var att faktiskt träffas ”på riktigt”.

AW:n inleddes på kontoret, mest för att bevisa att även vårt fantastiska nya kontor duger till festligheter. Utmaning i rundpingis följdes upp av en musikquiz som lag ”Värmland/Hawaii” plockade hem och därmed även fick med sig ansvaret för att arrangera nästkommande AW.

Lite mingel med några respektive samt någon enstaka före detta anställd tillsammans med en försvarlig mängd snacks fick sedan avsluta veckan på kontoret (bortsett från medarbetaren som glömde kvar mobilen på skrivbordet och fick återkomma efter ett par timmar).

Kvällen gick sedan vidare till lokal, och när världens bästa Sangria har stängt för renovering blev vi tvingade söka nya jaktmarker. Detta tog oss istället till en oförglömlig upplevelse på Cliff Barnes, där en trerätters meny bestående av lobster roll, en genuin håll-käften-burgare samt en hot shot som avslutning. Allt från rökmaskiner, megafoner, obligatoriska dryckesramsor samt isfacklor ingick i kvällens succéupplägg.

En i dessa tider tyvärr på tok för sällsynt sammankomst gav samtliga inblandade en jättedos ny energi (om än kanske inte just precis dagen efter) och alla ser fram mot fler liknande påhitt, där just det med att bara få träffa varandra fysiskt tillsammans och inte bara ses eller höras i ett Teamsfönster var absoluta höjdpunkten!