God Jul och ett Gott Nytt År!

God Jul önskar Awave

Först och främst skulle vi vilja säga TACK till alla er kunder som vi fått samarbeta med under detta år! Vilken resa vi gjort och fortsätter göra tillsammans.

iO förvärvar Awave

En av våra stora händelser detta år har varit att vi på Awave blev förvärvade av iO, tidigare Intracto Group. Detta innebar att vi under en natt gick från att vara ett sextiotal anställda till att bli närmre arton hundra kollegor under samma paraply. Nu är vi fortfarande i en tidig process i övergången men det har ändå visat fördelarna det kommer innebär, både för oss kollegor på Awave men även också er kunder. Löpande i vårt arbete deltar vi i utbildningar och expertgrupper som gör att kompetensen på Awave fortsätter i raketfart!

Fortsatt arbete hemifrån

Vi fortsätter att jobba hemifrån och följer restriktionerna. Detta innebär att vi tyvärr måste avvakta med alla fysiska kundmöten som vi längtat efter. Vi håller tummarna att vi får möjligheten att träffa våra kunder och kollegor snart, men tills vidare är det bara att hålla ut!

Med detta så vill vi här på Awave tacka er kunder och medarbetare här på Awave och önskar er en fantastisk ledighet och en God Jul och ett fantastiskt 2022!