House of Wine Georgia nylanserad!

Två röd vinglas

En av de absolut roligaste sakerna som finns för en webbyrå som vår är när kunder vi samarbetat med under lång tid vill att vi bistår med att ta fram en helt ny sida från grunden.
Just ett sådant uppdrag fick vi nu under våren av våra goda vänner på House of Wine Georgia, vars förra hemsida vi lanserade under våren 2012. Just den lanseringen kan ni läsa mer om här.

Sidan är numera byggd i WordPress med flexibla komoponenter där en stor del av uppdraget varit att lyfta fram det fantastiska historiska arv som Georgien har vad gäller viner. Visste ni exempelvis att landet har världens äldsta dokumenterade produktion av vin, som sträcker sig hela 8000 år bakåt i tiden?
Som tillägg har vi även försökt att belysa det vackra landet med dess fantastiska landskap, och givetvis någonstans även försökt att visa deras produkter ur ett konverteringsperspektiv.

Den nylanserade sidan hittar ni på samma adress som den förra – det vill säga http://houseofwinegeorgia.com/. Missa inte heller att jämföra den nya sidan med den gamla som vi förevigat med bilderna nedan – tyvärr fick dock inte den vackra bakgrundssången från den gamla siten följa med till den nya.