Vill du nätverka med kollegor i branschen och fylla på med den senaste kunskapen inom marknadsföring? Är du nyfiken på vår verksamhet eller redan kund?
Då är du välkommen på inspirationsföreläsning och frukost med varumärkesexpert Michael Shultz från vår samarbetspartner, prisbelönta kommunikationsbyrån Stendahls!

Under en effektiv timme hjälper vi dig blåsa ny kraft i din marknadsföring och skapa affär. Du får kika in i konferensrummen på några av våra mest framgångsrika företag. Hur tänker de och vilka principer använder de när de bygger sin marknadsföring?

I den här föreläsningen får du praktiska tips på hur du kan använda samma tänk för att få din verksamhet att nå ut. Ta del av annonskampanjer och researchbaserad kunskap.

Du får också chansen att känna på vad som händer när du omsätter kunskapen i din egen verksamhet!

Föreläsningen vänder sig till dig som vill veta hur du jobbar smart, strukturerat och kreativt med ditt varumärkesbyggande. Den riktar sig speciellt till dig som är:

 

  • Ansvarig för marknad / kommunikation
  • Chef och beställare av digitala tjänster
  • Ansvarig för digitala utvecklingsprojekt
  • Kreativ chef eller digital designer

Anmäl dig till vårt morgonseminarium här

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kom och njut av en härlig frukost tillsammans med oss, samtidigt som du får ovärderlig kunskap om hur du navigerar ditt företag rätt i den digitala verkligheten.

Bilder kan komma att tas på evenemanget. Awave förbehåller sig rätten att använda bilderna för marknadsföring av våra egna produkter och tjänster.