Föreläsare Sara Lerén, UX Director Stendahls

Välkommen på inspirationsföreläsning och frukost med tillgänglighetsexpert Sara Lerén!
Hon kommer reda ut hur den nya lagen om tillgänglighet påverkar dig som erbjuder digitala tjänster, samt förklara hur du maximerar effekten av din digitala investering genom att nå fler användare.

Ca 20% av Sveriges befolkning har en eller flera funktionsnedsättningar och även behovet av hållbara lösningar som stöttar i stressade eller utmattade situationer är stort.

Missa inte den här chansen att få viktiga nycklar till hur du kan börja jobba med tillgänglighet idag. Du får praktiska tips samt lär dig om förordningarna kring tillgänglighet som täcker digitala tjänster för e-handel, bank- och kollektivtrafiktjänster.

Föreläsningen vänder sig till dig som vill veta hur du når maximal användareffekt, skapar en hållbar design, och riktar sig till

  • Chef och beställare av digitala tjänster
  • Ansvarig för marknad / kommunikation
  • Ansvarig för digitala utvecklingsprojekt
  • Kreativ chef eller digital designer

Anmäl dig till vår morgonseminarium här

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kom och njut av en härlig frukost tillsammans med oss, samtidigt som du får ovärderlig kunskap om hur du navigerar ditt företag rätt i den digitala verkligheten.

Bilder kan komma att tas på evenemanget. Awave förbehåller sig rätten att använda bilderna för marknadsföring av våra egna produkter och tjänster.