Några ord från vår nya interaktionsdesigner Lucas

En blond kille med långt hår

Hello world! Efter år av studier inom det breda området interaktionsdesign ska det nu bli spännande att få göra mina första avtryck i världen här på Awave. Som interaktionsdesigner är min huvudsakliga uppgift att ta in slutanvändarens perspektiv i designprocessen, redan från första idé och sedan iterativt hela vägen till färdig produkt. Att noga lyssna på och sammarbeta med både kund och slutanvändare bidrar med värdefulla insikter som säkerhetsställer en produkt som uppfyller förväntan, engagerar och inspirerar.

Det bästa med mitt jobb är att få sätta sig in i så många olika områden och arbeta med olika människor. Det ska därför bli kul att få starta karriären hos Awave som är vana att arbeta med en väldigt bred kundkrets.

Så, förutom mitt intresse för människors samverkan med datorer så är jag även en sucker för bra design i alla dess former. Smarta lösningar, snygg estetik och teknik som aldrig slutar förvåna. Därför har jag under min utbildning även intresserat mig för både grafisk design och programmering, färdigheter som jag nu får chans att bygga vidare på eftersom jag på Awave är omgiven av många experter i båda av dessa områden.