Regerande mästarna tar plats

Awave nominerade i Årets byrå 2020

Att vi är regerande mästare som Årets Byrå i klassen ”Digital 25-50 MKR” är givetvis fortfarande det första alla av oss på Awave berättar för nyfunna vänner, bekanta och kunder, samt någonting som vi fortsatt är extremt stolta över.
Extra roligt är då såklart att kunna konstatera att vi blivit nominerade även till nästkommande års upplaga i samma kategori.

Att två år på raken av våra kunder få möjlighet att vara med och tävla om ett av de finaste priser som går att få i branschen är en stor ynnest, som vi såklart ödmjukast tackar dem för. Att vinna och bli nominerade till tävlingar är alltid trevligt, men just det faktum att priset baserar sig på hur våra kunder uppfattar oss och den service vi erbjuder gör detta såklart än mer åtråvärt.

Vi kan också med stor stolthet berätta att vi samtidigt är kvalificerade till Regis nya studie ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2020” som ska delas ut till en arbetsgivare inom byråbranschen som gör ett utmärkande arbete för att skapa ett hållbart arbetsliv för sina anställda. Chansen att kunna vinna denna kategori är vi såklart minst lika glada över eftersom det är ett betyg på att vi precis som med våra kunder också kan hålla varandra glada!