Stegtävling ”Oschyssta fasoner” – Dag 3

Februari statistik

VI har en uppstickare som verkligen fått alla kombattanter och öka steglängden.  Elisabeth ”Ligg på dem igen” har under dagen klättrat från nära jumboplats till att närma sig top 5. Och det efter andra tävlingsdagen. De chockhöjningar Elisabeth ”Ligg på dem igen” levererar kan mycket väl räcka till seger. 

Nu är det helt klart uppenbart, Niklas ”Jag har en deadline” kämpar på blodigt allvar. Här är det uppenbart att det inte finns några hämningar för att klättra uppåt. Flertalet ”killar” blev satta på seminarium även idag. De blev alla hemskickade med bil direkt efter seminariets slut.

Vi har två tydliga uppstickare som inte tänker acceptera Niklas ”Jag har en deadline” fasoner. Usman ”100 % fokus” lyckades genom flera komplexa manövrar hålla sig på benen. Fredrik ”Jag orkar inte” valde istället en annan taktik. En hemlig taktik. Ryktet säger dock att Johan ”Jag smygröker inte” som ännu inte vågat sig till start har ett finger med i spelet. Fredrik ”Jag orkar inte” har under kvällen klättrat flera placeringar. Med sånt tryck i spirorna och den jämna takt Fredrik ”Jag orkar inte” har levererat sen start så kan vi inte annat än att tippa på en pallplats.

Klas ”360 grader runt” och Andre ”Mandarin is da shit” har fortfarande inte ökat steglängden. Syns tydligt att Andre ”Mandarin is da shit” har gjort några tappra försök och knappa in men tyvärr har Andre ”Mandarin is da shit” tämligen misslyckats.

Större tilltro till att jobba i fatt täten ställer vi till en ny kombattant. Anton ”Världsrekord i krossade Iphoneskärmar” har börjat staka sig fram i fältet.

Någonting sensationellt har hänt. Christian ”Jag älskar vinyl” har kommit till start helt själv. Utan sina allierade Hampus ”Noaks Ark” och Gustaf ”Allting går att laga”.

Hörs nu från flera hemliga källor och även kombattanter att Gustaf ”Allting går att laga” och Hampus ”Noaks Ark” är rädda för fiasko och därmed inte kommer till start. Hur det är med den saken får vi se, än så länge kan vi inte gå på hörsägen och rykten. Känner vi Gustaf ”Allting går att laga” och Hampus ”Noaks ark” är de på gång. Vi förväntar oss inte annat än en upphämtning i raketfart inom kort.

Då kan nog inte ens vinnartippade Örjan ”Kommer alltid sist” stå emot. Örjan ”Kommer alltid sist” visar en enorm och tillgiven kämparglöd och vilja. Behåller sin placering i topp utan vidare ansträngning.

Självsäkerheten är så på topp så att Örjan ”Kommer alltid sist” har valt intervall stegande. Löparbana – Skogen – Löparbana – Skogen. Hur vidare den taktiken ger några fördelar visar sig länge fram men tipset till övriga kombattanter är att hålla ett öga bakåt.

Vi har sett en ökning av Cristian ”Jag gjorde en logga” mitt på dagen. Här har vi en kombattant som är erkänt uthållig och som har en stor gnutta självkännedom. Egenskaper som kan bli viktiga när upploppet närmar sig. Vi tippar fortfarande att Cristian ”Jag gjorde en logga” kommer att avsluta tävlingen på pallplats.

För vår allians bestående av Carl-Johan ”Candy Crush no 1” och Kristian ”Tar alltid bilen” har det under dagen gått bra. Vi ser att det är en exceptionell höjning mot slutet av dag 3. Ryktet säger att alliansen redan plockat fram och utnyttjar sina hemliga gadgets. Tydligen har Carl-Johan ”Candy Crush no 1″ även lagt stor fokus på att maximera och införskaffa den absolut bästa utrustningen som finns att tillgång. Strömlinjeformad mössan i kolfiber, Läderbyxor i silicon, gummihandskar och dyl. Ryktet säger att det just nu hålls ett nattligt taktikmöte. Troligtvis kommer vi att se en galen spurt under tidig morgon. Kristian ”Ta alltid bilen” har briljerat under kvällen och behållt sin ledning. Vi är dock bara inne på dag 3. Osäkerheten på uthålligheten är fortfarande ett stort frågetecken.

Dag 3 har passerat i förväntat takt, inga direkta utspel eller stjärnskott. Några nya till start som fortfarande har en bra chans. Den enda anmärkningsvärda är att tävlingsledningen verkar ha slarvat bort ett pm. Bland alla kombattanter rycktas det om en annalkande deltävling. Tävlingsbloggen tror dock inte på något sådant utan ser detta helt klart som ett utspel från Alliansen. En psykosocial och mentalt nedbrytande attack för att få alla kombattanter i obalans.