7°
Klarvær
4°/10°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

En riktig webbyrå i Stockholm

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärsnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

AWAVE WEBBYRÅ I STOCKHOLM

En komplett webbyrå med fokus på design, affärsnytta och användarvänlighet

Awave webbyrå är gaseller 2013, 2014

Awave är en av få webbyråer i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har webbyrån Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave webbyrå stockholm fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Vår webbyrå har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande och kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 
Raket webbyrå stockholm

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos vår webbyrå i stockholm, riga eller köpenhamn finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår webbyrå har som målsättning att alltid ligga steget före med ny teknik och nya innovativa och spännande idéer.

 
Awave webbyrå stockholm

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare på vår webbyrå

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm, Riga och Köpenhamn med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "Frames "

  Ramar är fönsterteknik som infördes av Netscape. Med frames-tekniken är det lätt att inkludera ett annat dokument inom ramen. Idag rekomenderas det inte att använda ramar vid utveckling av nya webbplatser då det finns modernare metoder.

 • ORDBOK:  "OLEDB "

  Object Linking and Embedding Database är ett modernt protokoll som ger åtkomst till databaser på ett enhetligt sätt. 

 • ORDBOK:  "Klient"

  Program som lägger över arbetsuppgifter på ett annat program (servern).

 • ORDBOK:  "Keylogger"

  Tangentbordsregistrerare är ett program som reistrerar alla tangentnedtryckningar (även lösenord och andra hemliga uppgifter) och skickar sedan dem vidare till någon som vill förstöra.

 • ORDBOK:  "Twitter"

  Är en social nätverkstjänst och mikroblogg som möjliggör för användaren att skicka och läsa meddelanden, så kallade tweets.

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2015-09-18

Att använda sig av någon form av bildspel på sin sida är idag mer eller mindre standard. Vi har gjort allt från specialgjorda lösningar med formulär och mallar till enkla bildspel med endast en bild. Att göra dessa responsiva är givetvis viktigt.

Skapat 2015-06-17

Vi på Awave vill önska alla kunder, leverantörer och besökare en riktigt Glad Midsommar!!

 

Skapat 2015-06-11

Förberedelserna är i full gång för kvällens PHP meetup som går av stapeln 18.00. Talarschemat är späckat med intressanta ämnen och maten är på väg. Cirka 70 stycken är anmälda så vi ser fram mot en trevlig kväll!

Skapat 2015-05-29

Vi har lanserat en ny webbplats åt en av Stockholm skärgårds mysigaste och trevligaste öar, www.uto.se. Utö är en ö i Stockholms södra skärgård som inte bara bjuder på mysiga bad, härliga strövområden utan erbjuder även alla moderna faciliteteter. Som till exempel hotell, vandrarhem, gästhamn med WIFI (+1).

Skapat 2015-05-25

WOW - Vilken utsikt! I den här avkopplande miljön ett stenkast från stan vill man absolut förlägga vår nästa konferens! Vill ni veta vart vi har varit på kundbesök så dra ett mail till info@awave.se  Ämne: "Kvalitetskonferens"