10°
Lett regn
8°/14°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

Webbyrå Stockholm

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärsnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

AWAVE WEBBYRÅ I STOCKHOLM

En komplett webbyrå med fokus på design, affärsnytta och användarvänlighet

Awave webbyrå är gaseller 2013, 2014

Awave är en av få webbyråer i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har webbyrån Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave webbyrå stockholm fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Vår webbyrå har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande och kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 
Raket webbyrå stockholm

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos vår webbyrå i stockholm, riga eller köpenhamn finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår webbyrå har som målsättning att alltid ligga steget före med ny teknik och nya innovativa och spännande idéer.

 
Awave webbyrå stockholm

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare på vår webbyrå

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm, Riga och Köpenhamn med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "Markup"

  Att förse text eller andra filer med instruktioner eller extra information för att underlätta automatisk hantering och informationssökning.

 • ORDBOK:  "Google"

  Google (även kallad Google Sök) är en sökmotor som ägs av Google Inc. Webbplatsen är den mest besökta på hela Internet.

 • ORDBOK:  "DLL "

  Filtyp för Dynamic Link Library en funktion i Microsoft Windows och .Net framworket. Programmoduler som används av flera olika program lagras i separata filer och anropas vid behov därmed behöver inte identiska rutiner inte finnas i alla progra...

 • ORDBOK:  "Solaris"

  Ett Unix - operativsystem är känd för sin skalbarhet.

 • ORDBOK:  "Skript"

  Text som innehåller instruktioner eller kommandon till program.

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2015-05-18

Awave står som värd när PHP Stockholm har träff den 11 juni 2015. Träffen är inte bunden till något CMS eller ramverk. Än så länge är en talare och ett ämne spikat: "Getting to know Testing in PHP" - Rashid Khan

För mer information och anmälan: PHP Stockholm meetup hos webbyrån Awave

Skapat 2015-05-12

Xware har valt Awave som ny leverantör för att ta fram en säljande webbplats med fokus på kundnytta och användarvänlighet. Givetvis kommer den nya webbplatsen att vara responsiv och innehålla en hel del coola funktioner. Produktionen är igång, lansering beräknas att ske under sommaren.

Skapat 2015-05-11

Awave har fått äran att ta fram en helt ny webbplats åt Institut Mittag-Leffler. IML är en världskänt forskningsinstitut för mattematik. Awaves uppdrag omfattar projektledning, interkation och UX, Webbdesign samt att utveckling.

Skapat 2015-05-06

Awave fick förtroendet av SQL Service att utveckla SQL Service nya responsiva webbplats. Webbplatsen är späckad med leadsgenererande funktionalitet och är integrerad med ledande verktyg för spårning och prospektbearbetning.

För SQL Service är deras kvalificerade medarbetare en stor tillgång. För att förstärka detta ännu tydligare har varje medarbetare fått skapa sin egna personliga presentation samt att medarbetarna uppmannas att kontinuerligt blogga. 

Skapat 2015-05-05

Vi har lanserat en ny responsiv webbplats utvecklad i den senaste versionen av Wordpress. Webbplatsens primära syfte är att skapa leads åt 101 Relationer samt att kort informera om alla tjänster. Vi gör det enkelt och ta kontakt genom att vi på flera ställen lyfter fram kontaktformulär.