WordPress Webbyrå

WordPress är världens mest använda webbplattform. Med över tio års erfarenhet är Awave er dedikerade webbyrå i Stockholm för WordPress-lösningar. Vi erbjuder expertis inom webbdesign, digital strategi och SEO och allt annat som behövs för att hjälpa er att nå era mål.

wordpress logo
Kontakta mig

Varför ska du välja WordPress?

WordPress är enkelt att använda, underlättar sökmotorsoptimering och har obegränsade utvecklingsmöjligheter.

WordPress uppfyller många utav de krav som idag ställs på en modern webbplats. Med sin flexibla kod, oändligt med plug-ins och många färdigbyggda lösningar kan din webbplats anpassas för dina unika behov. Stora företags webbplatser som tex. BBC America, Sony, MTV News och The Walt Disney Company är byggda i WordPress.

Fördelar med WP

  • Enkelt att använda
  • Underlättar sökmotorsoptimering
  • Flexibelt och utbyggnadsbart
  • Säkert
  • Världens mest använda CMS

Arkitektkopia

Nya arkitektkopia.se är byggd med WordPress som CMS och Flexbox som ramverk för gridden. Samtidigt är hela webbplatsen väldigt anpassningsbar för användaren då den är byggd med flexibla komponenter i ett intuitivt drag’n’drop-ramverk. Designen är djärv och modern där vi använde lite oregelbunden layout och starka färger.

WooCommerce E-handel

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce.

WooCommerce är ett tillägg tillsom gör det möjligt att sälja produkter eller tjänster på webben, sk. e-handel. Med WooCommerce kan vi på Awave hjälpa både stora och små företag att starta upp sin e-handelsbutik. Det största och mest välutvecklade projektet för e-handel med WordPress är WooCommerce och är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för tex. språk och valutor. WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till  WooCommerce som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel, rabattkoder, stafflade priser, lager och logistik, betalningstjänster, kundunika priser, valutor och mycket mer.

Intranät och
mina sidor

I ett intranät kan du ge dina anställda tillgång till aktuell information som tex. blanketter och andra viktiga dokument.

Ett intranät är en digital plattform som används för att effektivisera ett företag eller organisation. WordPress kan användas som intranät med rätt arkitektur och integration. På Awave bygger vi också lösningar för tex. ”Mina sidor” där vi kopplar WordPress mot ett CRM-system som hanterar all grunddata.

Språk­stöd

Språkstöd

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk. Många av våra kunder har sin verksamhet både i Sverige och övriga delar av världen, därav har vi stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress. WP har inbyggt stöd för att förenkla och underlätta översättningsprocessen.

Multisite

WordPress stödjer multisite, det innebär att flera stycken lika eller helt olika webbplatser kan dela på samma WordPress installation. Databasen är den samma med unika tabeller för att särskilja innehållet med olika webbplatser i multilösningen. En multisite används med fördel när det finns ett behov av att ha flera webbplatser där viss funktionalitet och visst innehåll är gemensamt. Andra fördelar kan vara att det är en och samma administratör som skall hantera flera webbplatser. En multisite ger en lägre underhållskostnad mot att ha flera WordPressinstallation som skall skötas om.

Utveckling

När vi på Awave utvecklar nya WordPress webbplatser utgår vi från vårt eget paketerade bastema som vi under flera år jobbat på och som ligger i tekniskt framkant.  Förbättringar sker ständigt i takt med att WordPress och tekniken runt omkring utvecklas.

En princip vi aldrig frångår är att vi använder oss av beprövade standard-plugins och håller oss till de riktlinjer som finns för WordPress.

För att skapa oanade möjligheter utvecklar med något som heter ”Flexibelt innehåll” detta innebär att det inte är sidmallar som hanterar de olika sidorna utan det är olika komponenter. Komponenter som i ett intuitivt drag’n’drop interface gör att administratörer själva kan skapa nya typer av sidor på webbplatsen.

Syftet är att en administratör inte skall vara låst till de sidmallar som finns utan skall kunna vara kreativ och skapa nya sidor med olika komponenter, vare sig det är en landningssida eller en annan typ av sida.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy