WordPress – Open Source

I dag byggs över 30% av alla webbplatser i WordPress. Det är ett av de populäraste open-source verktygen som i dag används av miljoner av människor världen över.

wordpress logga

Varför välja WordPress?

WordPress är enkelt att använda, underlättar sökmotorsoptimering och har obegränsade utvecklingsmöjligheter.

WordPress uppfyller många utav de krav som idag ställs på en modern webbplats. Med sin flexibla kod, oändligt med plug-ins och många färdigbyggda lösningar kan din webbplats anpassas för dina unika behov. Stora företags webbplatser som tex. BBC America, Sony, MTV News och The Walt Disney Company är byggda i WordPress.

E-handel

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce.

WooCommerce är ett tillägg tillsom gör det möjligt att sälja produkter eller tjänster på webben, sk. e-handel. Med WooCommerce kan vi på Awave hjälpa både stora och små företag att starta upp sin e-handelsbutik. Det största och mest välutvecklade projektet för e-handel med WordPress är WooCommerce och är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för tex. språk och valutor. WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla.

Intranät och
mina sidor

I ett intranät kan du ge dina anställda tillgång till aktuell information som tex. blanketter och andra viktiga dokument.

Ett intranät är en digital plattform som används för att effektivisera ett företag eller organisation. WordPress kan användas som intranät med rätt arkitektur och integration. På Awave bygger vi också lösningar för tex. ”Mina sidor” där vi kopplar WordPress mot ett CRM-system som hanterar all moderdata.

Språk­stöd

Hantera översättning av din webbplats

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk. Många av våra kunder har sin verksamhet både i Sverige och övriga delar av världen, därav har vi stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress.