Vi hjälper er med lönsam YouTube-annonsering

YouTube är idag den största platsen för att kolla på videoklipp, dela klipp och nätverka med andra. Plattformen har över hundratals miljoner unika sidvisningar per dag. Detta möjliggör många unika möjligheter för dig som driver företag och utvecklar varumärken. Genom goda målgruppsanpassningar och möjligheter till att annonsera brett, både på sökord, ämnen, kanaler och placeringar, kan du snabbt se tydliga resultat i annonseringen från dag ett.

Kontakta mig

Mätbara resultat med YouTube-Annonsering

Även om YouTube i sig inte är en konverteringsdrivande kanal så finns det många möjligheter till lönsam annonsering där ni kan hitta kunder på rätt plats. Genom att tidigt sätta upp korrekt struktur på kampanjer blir det enklare att följa upp resultatet på hur väl kampanjer presterar. Vi utgår från data direkt i Google Ads men också andra anlysverktyg som Google Analytics, för att följa besökaren från första klicket till det slutförda målet. Analysen kring hur besökaren beter sig möjliggör fler optimeringar i kontot.

Det enda du behöver är ett aktivt YouTube-konto som vi kopplar ihop med ditt Google Ads-konto! Därefter blir efterföljande steg tydliga då vi arbetar med bland annat målgruppsanalys, strategisättning, kampanjstruktur och löpande arbete.

Lyckas med YouTube-annonsering

Awave är en fullservicebyrå med flera experter inom digital marknadsföring. Vi har erfarenhet inom annonsering på YouTube som en del i Google-Ads nätverket och kan därför nå ut med era budskap till rätt målgrupp utan att ni ska vänta för länge. Vi vet vad som krävs för att annonsera på YouTube, och har ni inte det innehåll och material som krävs, kan vi vara med och ta fram detta. Innehåll som är engagerande, inspirerande och tillför nytta för mottagaren ger bäst resultat för era kampanjer.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy