Fordonsmäklarna

Fordonsmäklarna har under kort tid växt till att bli en bilhandlare i högsta klass. Idag har man flera anläggningar runt om i Stockholm och är återförsäljare av bland annat Subaru.

Fordon_icon

En säljande site med sökfunktion utöver det vanliga

Awaves UI/UX designers fick utmaningen att hitta en lösning som skulle passa en mängd olika målgrupper som hade ett behov gemensamt -att köpa en ny bil.

Till skillnad från de flesta webbplatser som idag finns för att köpa bilar valde Awave en lösning som förenklar sökandet för de besökare som inte vill gå den långa vägen och välja modell, växellåda, mil etc. i droplistor.

Awave valde att ta fram ett koncept på en sökfunktion som låter besökaren att hitta de bilar man söker efter med hjälp av en tydlig och lättförståelig sökfunktion där besökaren får välja biltyp, färg och märke.

Anpassat till målgruppens användare

Sökfunktionen har vid användartester visat sig vara mycket omtyckt av mer ovana bilköpare. Besökare med ett gediget bilintresse har visat ett större tålamod och finner en tjusning med att titta på alla tillgängliga bilar och bläddra sida efter sida. Siten är byggd i Umbraco och har övriga funktioner såsom integrationer mot bytbil.se och blocket.se. Utöver själva webbsidan som vi på Awave har byggt hjälper vi även Fordonsmäklarna med design av bannerannonser som används i olika media.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy