Ny hemsida för Care to Translate

WordPress hemsida åt Care To Translate

Care to Translate såg att det fanns ett behov av att få fram ett bra verktyg för översättning inom vården för att ha en tillförlitlig och säker kommunikation mellan vårdpersonal och patient i de fall där det finns språkförbistringar. Care to Translate utvecklade en app för såväl privat som offentliga vårdinstitutioner för att underlätta deras dagliga arbete och samtidigt ge trygghet och information till patienten på sitt språk.

En ny hemsida byggd i WordPress

Care to Translate kontaktade oss på Awave då de behövde en modern och välfungerande hemsida som var knuten till appen. Hemsidans syfte skulle vara att informera, visa upp referenscase, boka demo av appen och även att få fler användare. Webbplatsen togs fram genom workshops med Care to Translate där vi gemensamt gick igenom de olika utmaningarna, målgrupperna, kundresor och således mappade ut en bra hemsidestruktur där syftet var att öka konverteringar och kontakter.

Den nya hemsidan byggdes i WordPress med olika block-moduler så att Care to Translate får en unik och modern design men även enkelt kan sköta den dagliga uppdateringen av innehåll och bildhantering.

Är du intresserad av att få din hemsida byggd i WordPress? Tveka inte att kontakta oss.