Drupal webbyrå – Open Source

Drupal är ett publiceringsverktyg med hög prestanda och funktionalitet. Drupal är kraftfullt och skalbart vilket gör det möjligt att utveckla webbplatser som är funktionella, kostnadseffektiva och smidiga att administrera. Med över 15 års erfarenhet kan vi med hjälp av Drupal skapa den optimala webbplatsen.

drupal logo
Kontakta mig

Varför ska du välja Drupal?

Drupal är ett av de största publiceringsverktygen och passar både stora och små företag. CMS:et är skrivet i PHP och är baserat på öppen källkod. Ett stort community med nästan en miljon registrerade användare gör att plattformen är ett stabilt system som ständigt utvecklas och testas. Det finns tusentals tilläggsmoduler vilket gör systemet otroligt flexibelt. Drupal är ett bra CMS att välja för t.ex. stora webbplatser med många administratörer. Det är också ett CMS som är skalbart, anpassningsbart och har en stor mängd moduler att erbjuda.

Fördelar med CMS

  • En webbplats som växer med behovet
  • Enkel administrering
  • Hög säkerhet
  • Modernt och prisvärt
  • Drift i olika operativsystem som t.ex. Windows, Mac OS X och Linux

Så här byggde vi
Cilvilekonomernas sida i Drupal

Fackförbundet Civilekonomerna är Sveriges största nätverk för ekonomer. I nära samarbete med kunden har vi tagit fram ny design och strategi för deras Drupal8-site. Vi har lagt stort fokus på SEO, tillgänglighet och flexibilitet.

Läs mer om Civilekonomerna

E-handel med Drupal Comm­erce

Funderar du på att starta upp en e-handel? Drupal Commerce är ett CMS med bra, säkra och stabila funktioner.

I Commerce fungerar det utmärkt att integrera webbplatsens andra funktioner som tex. artiklar, bloggar eller forum. Det är ett väldigt flexibelt system som kan skräddarsys och täcker de flesta av e-handelns olika behov. Det är lätt att hålla din webbshop uppdaterad då det finns en mängd olika Drupal-moduler att utöka med.

Webbyrån är experter

På Awave har vi flera experter som arbetar i samtliga versioner av Drupal

Våra erfarna Drupal-utvecklare är mycket kunniga inom bla. PHP, HTML och CSS. Vi har jobbat med Drupal sen starten 2007 och har nog stött på (och löst) de allra flesta problem som uppstått i Drupal. Våra utvecklare har stor erfarenhet av hur man bäst utnyttjar Drupals möjligheter för att kunna ge kunden en kostadseffektiv och prisvärd lösning.

Fördelarna med Drupal

Vi på Awave föredrar alltid det system som passar bäst beroende på vad våra kunder önskar. Vi vill med fakta berätta vilka fördelar Drupal har och varför ni bör använda det beroende på vilket behov ni har.

Drupal är skalbart

Med Drupal kan du vara säker på att du inte blir begränsad i innehåll eller möjligheter. Systemet är skalbart och passar webbplatser som på sikt kommer att växa.

Säkerheten är väldigt hög

Drupal är ett av de CMS som har högst säkerhet, tack vare deras välutvecklade rutiner och testbas som utgörs av hundratusentals programmerare. Det är också därför många större företag och myndigheter har valt Drupal som CMS.

Anpassade innehållstyper

Drupal erbjuder lite mer än andra CMS när det gäller innehållstyper. Väldigt flexibelt beroende på vad man vill lägga upp.

Stort community

En av de största fördelarna med Drupal jämfört med andra CMS är att det är ett stort community som sitter och utvecklar tillsammans. Det finns många bra forum och system utvecklas alltid med uppdateringar på årsbasis.

Hög prestandra

Systemet har hög prestanda och hastighet eftersom det finns en inbyggd cachehanterare som möjliggör bättre prestandra.

SEO-vänligt

Drupal har många bra on-page egenskaper för SEO vilket innebär att det blir enklare att arbeta med sökmotoroptimering.

Drupal bygger på öppen källkod

Som vi nämnde med fördelen kring stort community finns det en fördel i att Drupal bygger på öppen källkod. Det är alltså gratis att använda och man kan faktiskt till och med spara pengar på att använda systemet. Det finns alltså mycket affärsnytta med Drupal.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy