Drupal – Open Source

Drupal är ett modulärt uppbyggt publiceringsverktyg med hög prestanda och funktionalitet. Drupal är kraftfullt och skalbart vilket gör det möjligt att utveckla webbplatser som är funktionella, kostnadseffektiva och smidiga att administrera.

Drupal webbyrå stockholm logga

Varför välja Drupal?

Ett av världens mest använda CMS.

Drupal är ett av de största publiceringsverktygen och passar både stora och små företag. CMS:et är skrivet i PHP och är baserat på öppen källkod. Ett stort community med nästan en miljon registrerade användare gör att plattformen är ett stabilt system som ständigt utvecklas och testas. Det finns tusentals tilläggsmoduler vilket gör systemet otroligt flexibelt. Drupal är ett bra CMS att välja för t.ex. stora webbplatser med många administratörer. Det är också ett CMS som är skalbart, anpassningsbart och har en stor mängd moduler att erbjuda.

E-handel med Comm­erce

Funderar du på att starta upp en e-handel? Commerce är ett CMS med bra, säkra och stabila funktioner.

I Commerce fungerar det utmärkt att integrera webbplatsens andra funktioner som tex. artiklar, bloggar eller forum. Det är ett väldigt flexibelt system som kan skräddarsys och täcker de flesta av e-handelns olika behov. Det är lätt att hålla din webbshop uppdaterad då det finns en mängd olika Drupal-moduler att utöka med.

Webbyrån är experter

På Awave har vi flera experter som arbetar i samtliga versioner av Drupal

Våra erfarna Drupal-utvecklare är mycket kunniga inom bla. PHP, HTML och CSS. Vi har jobbat med Drupal sen starten 2007 och har nog stött på (och löst) de allra flesta problem som uppstått i Drupal. Våra utvecklare har stor erfarenhet av hur man bäst utnyttjar Drupals möjligheter för att kunna ge kunden en kostadseffektiv och prisvärd lösning.