Årets Byrå 2020

Samtidigt som vi är upptagna med att fira vår andraplats i Årets Byrå 2020 kan vi konstatera att en av sportälskarna på kontorets många klyschor faktiskt hade verklighetsförankring; ”Det är lättare att jaga än att vara jagad”. Vi vill därför till att börja med givetvis rikta ett stort och hjärtligt grattis till Bazooka som i år tog hem förstaplatsen i vår kategori, Digital 25-50 MKR. Vi är till fullo med på hur mycket slit och hårt arbete som ligger bakom och lämnar därav med stolthet över titeln till dem men gör samtidigt en tyst intern överenskommelse om att endast se det som ett lån snarare än en faktiskt överlämning.

För egen del väljer vi att ignorera ovan nämnda sportälskares mummel om att ”2:nd place is the first loser” och istället vara fruktansvärt stolta över vår prestation, även om den just detta år inte räckte riktigt ända till en vinst. Vi ser det inte som ett nederlag på något vis, utan endast motivation för att framöver göra saker och ting än bättre.
Vi ser framtiden an med god tillförsikt, och kommer givetvis att med hjälp av underlagen från undersökningen att utvärdera oss själva och det vi gör med kraft och övertygelse – men just nu tänker vi faktiskt låta oss själva njuta några dagar av att vara näst bäst. För ärligt talat, att bland den mördande konkurrens som råder lyckas komma 1:a respektive 2:a två år i rad som kombinerats med stor tillväxt på företaget är sig i alla fall enligt oss själva en fantastisk prestation!

Vi vill i vanlig ordning tacka de som tackas bör; alla våra underbara kunder som genom att vara superba beställare hjälpt oss till detta. Att vi fått lite draghjälp med schysst ifyllda undersökningar från REGI i samband med denna tävling skadar såklart inte heller.
Icke att förglömma är dock alla de som gör det hela möjligt varje dag – nämligen alla våra medarbetare som konstant och hela tiden presterar fantastiska nya idéer, lösningar och prestationer. Så till er/oss alla från byråhundar till reklambyråsflamingos, bra jobbat och fortsätt på inslagen väg!