On page SEO

On page SEO är ett löpande arbete med oändliga möjligheter. De sökord du vill synas på implementeras på er sajt optimeras därefter för att nå topp-positioner på Google och andra sökmotorer.

Kontakta mig

Vi erbjuder alla delar inom on-page SEO

On-page SEO är precis som off-page och teknisk SEO en viktig del för en lyckad sökmotoroptimering.

För att förenkla det komplexa arbetet som krävs för en lyckad sökmotoroptimering så går det att dela upp optimeringen i 3 delar, on-page, off-page, och teknisk SEO. On-page SEO syftar på det du faktiskt ser på sajten.

Några delar inom on-page SEO

  • Rubriksättning
  • Titlar
  • Internlänkning
  • Bra och relevant innehåll
  • Bildoptimering
  • Metabeskrivningar

Sökord

Konsten av att berätta för Google vad er webbplats handlar om börjar vid en bra placering av sökord.

Efter sökdordsanalysen och sökordsmappningen placeras de valda sökorden och sökfraserna ut på sajten. Dessa fraser och ord placeras bland annat i titlar, rubriker och i övrig text. Det är svårt att avgöra exakt hur mycket och hur ofta orden ska nämnas då det är viktigt att texten känns naturlig att läsa, både för Google och för era besökare.

Content

SEO content handlar om att skapa relevant & kvalitativt innehåll på er webbplats som sedan resulterar i organiska topp-positioner.

Det innehåll som skapas på er webbplats är inte bara viktigt för den organiska rankingen utan ska även kännas naturligt för era besökare att lösa och ta till sig. Detta är den stora utmaningen och skillnaden mellan vanligt innehåll och SEO anpassat innehåll.

En levande webbplats

Vi arbetar ständigt med löpande sökmotoroptimering åt våra kunder.

Google ändrar konstant sina riktlinjer för vad som krävs för att nå topp-positioner. Det är därför viktigt att ha ett levande och löpande arbete med sitt on-page arbete.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy