Webbplats och webbutveckling

En bra webbplats kan lyfta ett företag mot nya möjligheter och affärsframgångar. På Awave gör vi alltid vårt bästa för att finna varje kunds unika möjligheter i sin webbnärvaro. Vi erbjuder ansvar för hela utvecklingskedjan, från idé och koncept till färdig lösning.

Så här skapar vi på Awave en bra hemsida

För att en webbplats ska bli så bra som möjligt är det viktigt att så tidigt som möjligt tydliggöra prioriteringar och syftet med webbplatsen.

En väl genomförd förstudie och kravställning kan ge svar på många frågor och har stor effekt på hur resten av projektet fortlöper och vad slutresultatet blir. Kombinerat med en tilltalande design och ett genomarbetat koncept ges bra förutsättningar för att utvecklingen av webbplatsen ska gå enligt plan och att tid- och kostnadsplanerna kan hållas.

Minst lika viktigt som arbetet innan webbplatsen lanseras är det också viktigt att ha en bra drift- och förvaltningsprocess på plats. En bra och proaktiv förvaltning gör att webbplatsens livslängd utökas vilket ger en ökad utväxling av den investering det innebär att bygga en webbplats.