Glad midsommar önskar Awave

glad midsommar

Våren 2021 har varit ett händelsefullt år för Awave, Vi har fortsatt att tillämpa möjligheten att arbeta efter förutsättningarna i samhället och riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, det vill säga hemifrån i så hög grad som möjligt.

Ett axplock av de saker som avhandlats är virtuella AW:s, en hejdundrans massa fruktansvärt dåliga ordvitsar, extrem frustration över buggar i olika typer av digitala mötesverktyg och mycket mer. Det vi främst tar med oss är att vi saknar att umgås med både varandra och våra kunder, och hoppas att vi så snart som möjligt ska kunna återgå till det vanliga, även om Awave valt att fortsätta tillämpa möjligheten att arbeta hemifrån.

Under våren har Awave växt med ytterligare ett gäng medarbetare, inom projektledning, digital strategi, UI/UX designers, -ja, rent av inom alla affärsområden. Många nya webbplatser inom WordPress, Drupal, Umbraco samt ett flertal app:ar har lanserats. Tillväxten har varit bra och gått enligt plan! Vi vill skicka ett varmt tack till våra medarbetare och alla våra kunder, såväl nya som befintliga som har följt med oss på resan under året och gjort detta möjligt! Det går alldeles utmärkt att ta en titt på några av våra nya lanseringar.

På tal om att träffa våra kunder – inget skulle göra oss gladare än att kunna göra detta på vårt nya kontor på Ynglingagatan 2. När tiderna väl är tillbaka till det normala, tveka inte det minsta lilla att boka upp ett möte snarast, vi lovar att kontorshundarna är alltid är redo för att välkomna er som bara dem kan, att kaffemaskinen är fullt fungerade och att allt är som vanligt hos Awave!

Och med det så vill vi önska alla fantastiska medarbetare, kunder, partners, leverantörer och andra intressenter en fantastisk bra sommar!!

Ps. I augusti när vi ses lanserar vi en ny tjänst som gör Awaves fullserviceerbjudande ännu mer heltäckande.