Digital marknads­­föring

Webbyrån utvecklar inte bara webbplatser och system utan skapar även digitala strategier så att er verksamhet når rätt målgrupp och kan stärka ert varumärke. När vi skapar digitala strategier gör vi det utifrån era unika mål och behov. Det sammanställs sedan i ett komplett dokument som även inkluderar en handlingsplan.

en cirkel
Kontakta mig

Digital webbyrå och vägen framåt

Digital marknadsföringsbyrå med fokus på strategi

Vi ser alltid till kundnyttan i varje projekt. Som digital marknadsföringsbyrå är det både viktigt med felfri optimering men även rätt strategi för att lyckas få resultat.

Strategin är ett ramverk som innehåller långsiktiga och övergripande mål för inriktningen och omfattningen av webbsatsningarna. Strategin kan även fungera som ett underlag för budget och resursfördelning inom företaget och skapar därmed en förståelse för hur affärsmål kan nås med hjälp av webben. Att ha en digital webbyrå som partner ger de bästa förutsättningarna för att lyckas.

En digital strategi omfattar

  • Sökmotoroptimering
  • Webbplatsanalys
  • Fokus på mätbarhet och ökad digital närvaro
  • Sociala medier
  • Content marketing
  • Inbound marketing
  • Google Ads, SEA och SEM
  • Programmatic
en dataskärm som visar awaves hemsida

En bra webbplats säljer sig själv

I den digitala världen utmanas den traditionella säljarrollen då vi i större utsträckning kan ta reda på informationen själva. Genom att ta tillvara en webbplats trafik och besöksfrekvens har man möjlighet att möta kunden på dennes villkor och underlätta i beslutsprocessen. Med bra och attraktivt innehåll kan man fånga besökaren på ett tidigt stadium och få webbplatsen att sköta försäljningen åt dig.

Läs mer om inbound marketing

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy