Modernisera dina webblösningar med React

React

React används för att utveckla webbplatser och appar och ger friheten att arbeta på enskilda komponenter istället för en hel webbapp, vilket i sin tur hjälper dem att ge bästa möjliga renderingsprestanda. React går även att använda i kombination med CMS såsom WordPress, Drupal eller Umbraco där React kan vara en del i att skapa en optimal front-end. Med sin extra flexibilitet och enkelhet anses React som en del utav framtiden för webbutveckling.

När ska man välja React för utveckling?

  1. När du vill skapa en modern webbplats.
    React är ett bra val när man vill skapa webbplatser som ligger i framkant vad gäller UX/UI design, snabb laddningstid och ökad konvertering. Genom det stora öppna biblioteket har React utvecklare alltid den senaste tekniken till förfogande att implementera på webbplatsen.
  2. Vid utveckling av mobilappar.
    React Native används för att ta fram mobilappar. Att ta fram appar med React Native är mycket flexibelt och du skapar enkelt samma funktioner i appen som du kan göra för webbplatsen.

Varför ska man välja React för utveckling?

Anledningarna är många när det kommer till Reacts potential för skapandet av optimala webblösningar. Gränssnittanpassning, förbättrad pagespeed och återanvändbara komponenter är några få av de styrkor JavaScript biblioteket ger.

Anpassning av användargränssnitt

React ger möjligheten att ta fram optimala gränssnitt som är moderna, interaktiva och användarvänliga. Webbplatser och appar med högkvalitativa användargränssnitt tilltalar en större användarbas och ökar konvertering. Bättre användargränssnitt är en avgörande aspekt för framgången för alla företag.

Ökad pagespeed och SEO-vänlighet

SEO är en mycket viktig aspekt när man utvecklar en digital lösning. React webbplatser och appar är mycket SEO-vänliga. Webbplatser skapade i React har en hög Page speed vilket också ökar SEO.

Återanvändbara komponenter

Webbutveckling med React sparar tid och pengar med sina återanvändbara komponenter vilket är en av dess mest uppskattade funktioner. Utvecklare kan dela upp ett gränssnitt som sedan låter dem bygga dynamiska användargränssnitt, en viktig aspekt för att skapa sammanhållning i stora organisationer som arbetar över flera plattformar.

Vill du lära dig mer? Kontakta oss!