SthlmFast

SthlmFast är mäklarfirman som länge har tagit hand om bostadsaffärer i Stockholm och växer ständigt.

En exklusiv site med fokus på toppdesign

SthlmFast kontaktade Awave för att ta sin webbplats till en ny nivå. Fokus låg i att lättnavigerat visa besökaren objekt till salu och hur SthlmFast hjälper sina kunder att lyckas med sin försäljning.

All information om objekten registreras i externt mäklarsystem och hämtas sedan in till webbplatsen där de presenteras. Som mäklarfirma är service till kunderna A och O och att skapa första kontakten ska vara enkelt. Därför skapades flera ingångar för att på ett smidigt sätt möjliggöra för kunden att ta kontakt med SthlmFast.
I arbetet med SthlmFast har Awave gjort ett omfattande SEO arbete och även hjälp till med copywriting för webbplatsen men även i tryckt material.

Jag sökte efter en byrå som kunde sätta mina tankar och idéer om framtidens mäkleri i bild och text. En firma som förstod min strävan efter innovation och modernitet. Teamet på Awave jobbade resultatinriktat, effektivt och resultatet blev en succé som gett oss det starkaste verktyget på marknaden.

Marcus Bodin, SthlmFast AB

Digitalt nytänkande i framkant

Under våren 2020 när social distansering rekommenderades krävdes nya arbetssätt. Digitala möten växte och så även för SthlmFast som lyfte fram möjligheterna till att boka konsultation utan ett fysiskt möte.

Våra uppdragsgivare var tydliga -vi vill göra något nytt på webben som ingen annan mäklarfirma har gjort! Vi löste utmaningen genom att skapa en funktion vi kallade “Boka digitalt möte” där användaren kan träffa en mäklare via videochat och få sin bostad värderad på direkten -helt kostnadsfritt.

Logotyp, grafisk profil och tryckt material

Innan arbetet med den nya webbplatsen påbörjades fick vi också möjligheten att arbeta fram en helt ny visuell identitet till Sthlm Fast.

Tydlighet och enkelhet men också en hel del attityd var ledorden då den nya logotypen presenterades. Det höga “t”et i företagsnamnet representerar höga mål och att på Sthlm Fast kommer man nästan alltid längre än sina konkurrenter då de inte är rädda för att ta vissa risker.
I samband med det nya utseendet fick vi även förtroendet att ta fram nytt tryckt material att ha med till visningar som objektbeskrivningar, folders och flyers.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy