Annonsera på LinkedIn

Linkedin-annonsering kan vara en riktig guldgruva för många företag. Du når snabbt ut till nya målgrupper, kanske beslutsfattare på olika företag, eller så kan du välja att nå tidigare webbplatsbesökare. Eller varför inte kombinera olika målgrupper och maximera din annonsering?

Kontakta mig

Annonsering på LinkedIn

Med över 600 miljoner användare per dag är LinkedIn en av världens viktigaste plattformar där både människor och privatpersoner kan nätverka och komma i kontakt med varandra. Plattformen är lämpad för leadsgenerering och du kan redan idag börja marknadsföra ert företag och de tjänster ni säljer.

Vi hjälper dig att öka din synlighet och hitta fler kunder så att du kan öka din lönsamhet och göra fler digitala affärer, utan krångligheter.

LinkedIn har traditionellt främst används som en plattform för att söka jobb eller för att hitta kompetens. Det är fortfarande ett stort användningsområde på LinkedIn men på senare tid har företag och individer fått upp ögonen för hur LinkedIn kan användas på andra sätt, exempelvis för marknadsföring, för att nätverka eller för att inleda dialoger med fler potentiella kunder med hjälp av sin personlig profil.

Hur vi kan hjälpa dig med att annonsera på Linkedin

Även om LinkedIn annonsering kan vara svårt att börja med kan vi hjälpa dig att komma igång på bara några timmar. Vi kan hjälpa till med att producera grafiskt material, skriva nya annonstexter och skapa enskilda landningssidor vid behov om det önskas. Du behöver heller inte komma med en egen strategi. Överlåt det till oss. Vi har ett helt team med specialister inom sociala medier som kan se till att öka er affärsnytta och generera fler leads till er, oavsett vilka produkter eller tjänster du säljer.

Vi på Awave har bred erfarenhet inom sociala medier annonsering, i synnerhet LinkedIn. Vi ser till att utforma en strategi som är långsiktig och som tar tillvara på målgruppens potential, samtidigt som vi löpande testar och utvärderar kampanjresultat för att uppnå lönsam annonsering.

Hos oss får ni alltid ett team som leds utav en projektledare där fokus är på era viktiga KPIer, som kan vara allt ifrån ett visst ROAS-mål till antal ifyllda förfrågningar via ett formulär. Med täta uppföljningar, rapportering och löpande optimering kan detta inte bli annat än bättre. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy