Annonsera på Instagram

Sociala medier är idag en av de viktigaste kommunikationsvägarna mellan företag och privatpersoner. Instagram är en del av detta och med den breda skaran av användare finns det många möjligheter att ta tillvara på för att uppnå hög lönsamhet eftersom du kan nå ut till en bred målgrupp på kort tid. Instagram-annonsering är väldigt kostnadseffektivt om det görs på rätt sätt.

Kontakta mig

Vi hjälper er att öka er ROAS på Instagram

Även om Instagram används av en yngre målgrupp, finns det stor potential att uppnå med rätt annonsering mot en köpstark målgrupp. Vi har välutvecklade strategier och metoder för att du ska sälja mer och därmed öka ert ROAS på plattformen.

Med hjälp av våra paid social specialister kan ni nå upp till alla svenska Instagram-användare, men vi kan även bredda er marknadsföring för att nå ut internationellt. Instagram-annonsering sköts i samma gränssnitt som Facebook-annonsering, och har ni även detta kan vi koppla samman strategier för att köra samma budskap eller olika budskap mot liknande målgrupper. Vi ser helt enkelt till att maximera möjligheterna till att synas genom ökad räckvidd med fokus på försäljning och konverteringar.

Vi är kvalificerade som Meta Business Partner.  Detta ger oss bland möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter och utbildning direkt från Meta.

Fördelen med Instagram-annonsering

Instagram är en välutvecklad plattform för nöje och fritid. Det finns mycket att plocka för annonsören som är kreativ och som kan erbjuda kunderna bra erbjudanden på produkter och tjänster. Här finns det nästan inga begränsningar på om du vill sälja e-handelsprodukter eller tjänster som riktar sig in mot andra företag. Fördelarna är bland annat:

  • Det finns få begräsningar
  • Flera kampanjalternativ
  • Olika annonsformat beroende på kampanjmål
  • Bra rapporteringsmöjligheter

Varför du ska välja Awave

Awave är en fullservicebyrå. Detta innebär att vi har kompetens inom allt från webb till digital marknadsföring. Du kan därför tryggt anlita oss till både webbutveckling samt digital marknadsföring. Kontakta oss idag för att veta mer!

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy