Apputveckling

På Awave använder vi React Native för att ta fram, förvalta eller vidareutveckla moderna appar. React Native är ett ramverk skrivet i JavaScript som ligger i framkant när det gäller apputveckling och ökar i popularitet som en optimal lösning för att utveckla appar till Android och iOS till ett konkurrenskraftigt pris. React Native används för att ta fram framtidens ledande globala företags appar såsom: Facebook, Instagram, TikTok, Netflix, Uber, Skype och Tesla.

Kontakta mig

Fördelar med att bygga appar i React Native?

  • Används till många av de världsledande moderna apparna – Om du använder Facebook- eller TikTok-mobilappen använder du redan idag React Native ramverket.
  • React Native-appar är effektiva att koda, vilket sparar tid för utvecklare och minskar kostnader för projekt.
  • React Native-appar sänker dina utvecklings- och underhållskostnader eftersom du inte behöver hantera två separata kodbaser för iOS och Android.
  • Eftersom React Native bara är ett omslag för inbyggda komponenter, finns det inget som hindrar dig från att lägga till inbyggd Java- eller Swift-kod där du behöver den.
  • React Native tar mer och mer marknadsandelar och därmed tillkommer ny teknologi och kunskap konstant.

En kodbas för två plattformar

Med React Native skapar du en kodbas som fungerar på både Android och iOS. React Native skapar en brygga mellan webbgränssnittskomponenter och deras infödda Java/Swift-motsvarigheter.

På så vis kan projekt utvecklas i snabbare takt och du får ut mer av din budget.

Växer hela tider

React Native är under aktiv utveckling. Både Facebook och den massiva communityn kring React Native arbetar ständigt med förbättringar av ramverket.

Om du inte kan lösa ett problem just nu eftersom React Native inte har lösningen, kan situationen vara annorlunda om några månader.

Spara ännu mer tid med en webbapp

Om du har en ReactJS webbapp kan fragment av frontend-koden (som affärslogik) delas mellan mobil och webb, vilket underlättar utvecklingen ännu mer.

Spara tid och pengar

Om du behöver utveckla en app för både iOS och Android är React Native det bästa verktyget som finns.

Det kan minska kodbasen med cirka 95 %, vilket sparar tid och pengar. Utöver det har React Native ett antal öppen källkodsbibliotek med förbyggda komponenter som kan hjälpa dig att ytterligare snabba upp utvecklingsprocessen.

Skapa fantastiska mobilappar

React Native är bra för mobilappar. Det ger ett smidigt, modernt och responsivt användargränssnitt samtidigt som det minskar laddningstiden avsevärt.

Det är också mycket snabbare och billigare att bygga appar i React Native i motsats till att bygga inbyggda, utan att behöva kompromissa med kvalitet och funktionalitet.

Lägg till tredje parts plugins

React Native låter dig också enkelt införliva plug-ins och API:er från tredje part, inklusive kartor och betalningssystem.

Förvaltning och vidareutveckling

Har du redan en app men behöver hjälp med förvaltning, uppdateringar eller nya kreativa lösningar att vidareutveckla så kan vårt team hantera detta.

Då våra utvecklare och designers ständigt håller sig uppdaterade med det senaste blir vi din kreativa och strategiska partner som optimerar din app och tar den in i framtiden.

Apputveckling med kärnan i Stockholm

På Awave bygger vi strategiska, skräddarsydda och användarvänliga webbapplikationer.
Vi vet också hur ett företag lyckas bäst med sin digitala tillväxt och vi vågar säga att vi kan det mesta inom plattformar och olika CMS.

Vårt team har stor erfarenhet av både nyutveckling och anpassning av existerande system. Med användarvänlighet och teknisk stabilitet som grundpelare ser vi till att ni får ut mer av era verktyg.

Boka ett möte så berättar vi mer

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy