Sociala Medier

Öka er närvaro i sociala medier med expertis inom organiskt arbete och annonsering. Med rätt strategi och målsättning hjälper vi ert företag att synas på Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter, TikTok och LinkedIn. Vi tillämpar lärdomar från tidigare kampanjer och utvärderar ”test and learn”-möjligheter. Vi hjälper er även med support inom de olika sociala kanalerna. När ni anlitar oss, hjälper vi er hela vägen från planering och kontouppsättning till löpande optimering och resultatrapportering.

Kontakta mig

Varför ska man synas på Sociala Medier?

En av de största anledningarna till varför man ska synas på Sociala Medier som företag är att er målgrupp spenderar tid på dessa kanaler. En stor del av befolkningen använder sociala medier idag och plattformarna erbjuder stora möjligheter för företag att rikta sig mot sin målgrupp.

På så sätt når du ut till personer som troligen är intresserad av dina erbjudanden, som dels liknar dina nuvarande kunder, personer som har besökt din hemsida tidigare., och du lär känna dina kunder. Sociala medier har blivit det nya sättet att hantera kunders frågor, önskemål och kommentarer. Om ditt företag är B2B har LinkedIn stor potential. För B2C är Instagram och Facebook storfavoriter. Vill ditt företag nå en yngre målgrupp 18-35 år är Snapchat och TikTok de bästa plattformerna. Annonsering på sociala medier kräver en genomtänkt strategi och en löpande optimering för maximerad framgång och lönsamhet. Detta hjälper vi gärna till med. Syftet med sociala medier är att bygga ett varumärke, öka varumärkets synlighet, trovärdighet och bygga relationer med potentiella och befintliga kunder. Sociala medier gör att du kan nå en stor mängd människor och gör att du kan rikta dig till en specifik målgrupp.

en mobilskärm som visar sociala medier

Vi hjälper er med

  • Analys
  • Planering och strategi
  • Utförande och optimering
  • Kontinuerlig A/B-testning
  • Rapportering och uppföljning
  • Support och Stöd

Skillna­den mellan organisk innehåll på sociala medier och Paid Social?

Organisk innehåll på sociala medier är allt innehåll som skapas, delas kostnadsfritt inklusive inlägg, videor, berättelser och mer. Paid Social (som det kallas på engelska) är all betald annonsering på sociala medier. Båda kompletterar varandra och är viktiga för att lyckas med en bra marknadsföring och affärstillväxt.

Varför annonsera på sociala medier?

Genom annonsering på sociala medier kan ert företag nå ut till fler, öka varumärkeskännedom, skapa engagemang, öka trafik till hemsidan och få in fler konverteringar på ett kostnadseffektivt sätt eftersom det är ganska billigt jämfört med andra kanaler som TV eller print.

Med rätt strategi och målsättning hjälper vi ert företag att synas på Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, TikTok, Twitter, LinkedIn och Youtube.

Vi skapar strategier, sätter upp kampanjer, väljer målgrupper och under annonseringen övervakar och optimerar vi på daglig basis. Vi tillämpar lärdomar från tidigare kampanjer med utvärderingar från A/B-tester och insikter.

Influencer Marketing

Vi på Awave hjälper ditt företag med att hitta rätt influencer för just ditt varumärke, mål och budskap. Vi tar hand om all kommunikation och är länken mellan dig som företag och de utvalda influencers. Företag samarbetar med influencers för att stärka sitt varumärke och trovärdighet kring sina produkter eller tjänster. Kunder litar mer på vad vänner, familj, kollegor och personer de beundrar säger snarare än vad företaget själv säger om produkten eller tjänsten. Idag upplever många konsumenter en stor reklamtrötthet, men genom att marknadsföra ditt företag via en influencer kan man komma runt detta.

En lyckad Influencer marketing-kampanj oavsett mål ger en ökad varumärkeskännedom som sedan leder till en ökad konvertering och försäljning. Att satsa långsiktigt på Influencer marketing kommer i längden att skapa trovärdighet och långvariga relationer såsom att öka försäljningen.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy