Awave integrerar wayfinder-modul för Umbraco, Optimizely, WordPress och Drupal

Wayfinding by MVG

Digital Wayfinding är ett enkelt sätt att vägleda dina besökare och kunder till deras önskade destination. Med ett intuitivt vägledningssystem och interaktiva 3D-kartor kan du skapa en digital upplevelse lik ingen annan.

Awaves partner MVG har levererat interaktiva digitala skyltningslösningar i mer än 15 år, med hundratals skärmar, videoväggar, interaktiva kataloger och utomhus LED-skärmar över hela Skandinavien.

Genom att använda sin egen Linux- eller Android-baserade OS-arkitektur med öppen källkod, kan vi skräddarsy varje upplevelse för både server- och client-side behov, samtidigt som processerna är lätta och flexibla. Detta gör det möjligt för dem att upprätthålla en miljö som är både enkel att implementera och hantera, vilket håller oss i framkanten av innovation på vår marknad. Kombinera det med vår unika 3D Wayfinding-lösning och smarta API, och du har ett system som erbjuder oöverträffad åtkomst och bekvämlighet, vilket leder till fler återkommande affärer och fler nöjda kunder.

Är du intresserad av att integrera wayfinder-lösningar – kontakta oss så kan vi visa dig hur det fungerar.