Awave lanserar Enforce nya sida

Enforce

Awave kan stolt presentera den nya webbplatsen www.enforce.se. Enforce är utvecklad i senaste versionen av WordPress med Gutenberg. Webbplatsen har ett enda syfte och det är att skapa nya affärsmöjligheter och leads till konsultföretaget Enforce. Enforce har en gedigen kunskap och kompetens inom löner och lönehantering.

Webbplatsen har i sin sparsamhet en strategisk balans mellan SEO optimerat innehåll och konverteringsfokus. Mål har varit att vända kommunikationen till vad besökaren förväntar sig och inte vad Enforce vill säga. På ett annat sätt kan det beskrivas som att vi vill möte besökaren med en webbplats som tar tillvara deras förväntningar och behov. Modern webb med andra ord!

Webbplatsen har en moden och stilren design som positionerar Enforce i topp på deras marknad. En professionell och kundfokuserad partner! Konverteringar är inlagda på de mest optimala ställena i den kundresa som har identifierats i det initiala strategiarbetet.

Men arbetet är inte slut på långa vägar, Awave har tillsammans med Enforce påbörjat ett långsiktigt arbete med digital marknadsföring där sökmotoroptimering och annonsering i sociala medier, Google Ads, content marketing och programmatic som utgör byggstenarna.

Som vanligt så kan du kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar!