Awave utvecklar webbplats åt Adviser Partner i Drupal 7

Adviser partners hemsida

Webbplatsen http://www.adviser-partner.se presenterar företaget Adviser Partner, dess verksamhet och tjänster. Fokus på webbplatsen har varit att få besökaren att direkt på startsidan hitta till rätt tjänster och visa upp de olika verksamhetsområdena Adviser Partner agerar inom. Huvudsyftet med den nya webbplatsen är att den skall agera som en passiv säljare, den skall få besökare intresserade av Adviser Partners breda produktutbud.

Detta har man löst genom att puffa Adviser Partners produkter direkt på startsidan i en elegant och lättnavigerad slidermodell,  ha tydliga kontaktytor med kontaktformulär. För att öka konvertering och för att få besökaren att stanna på webbplatsen finns det tre olika interaktiva funktioner med sliders där besökaren själv får se ens egna ökade försäljningsresultat baserat på egna inmatade siffror. Varje sliderfunktion är anpassad för respektive tjänst.

En viktig del för Adviser Partner är att berätta om lyckade uppdrag, detta gör man genom att man inte bara lyfter fram referenser utan beskriver framgången för kunden ´”Success stories”.
En del av webbplatsen visar upp lediga tjänster som Adviser Partner rekryterar åt sina uppdragsgivare. Ansökningsprocessen är integrerad mot en tredjepartsleverantör.

Awave har ansvarat för koncept & idé, design och interaktion samt programmering av http://www.adviser-partner.se.Webbplatsen bygger på den senaste versionen av publiceringsverktyget Drupal. Webbplatsen har stöd Youtube och har en flexibel motor för presentation av alla produkter och tjänster. Installationen bygger helt på Drupal 7 och dess standardmoduler. Administratören av webbplatsen kan hantera 95 % av allt innehåll utan att en programmerare behöver anlitas.

Om Awave AB
Awave är en webbyrå i Stockholm som erbjuder marknaden kvalificerade tjänster inom systemutveckling och webbpublicering. Awave har utvecklat webblösningar i Drupal och .Net åt både stora som små företag och vi vet att en satsning på internet inte går av sig självt. Det krävs kunskap om Internet, engagemang och teknisk expertis för att lyckats med en hemsida och för att bli bäst på Internet.