Färdig hemsida på fyra veckor

Surfplatta som visar toppen av OncoZenge nya startsida

OncoZenge är ett svenskt läkemedelsföretag grundat 2020 och en av huvudägarna, Moberg Pharma, har vi arbetat med under många år. När OncoZenge behövde en egen hemsida blev vi såklart mycket glada över att kunna hjälpa till.   

Ibland måste det gå snabbt, och så var det i detta projekt. Från att vi satte igång hade vi knappt fyra veckor på oss att ta fram design, bygga sidan, lägga in innehåll, testa och gå live. Tack vare ett lyckat och intensivt samarbete mellan designer, utvecklare, projektledare och OncoZenge kunde sidan gå live enligt plan.  

OncoZenge önskade en enkel, ljus och stilren sida. Vi valde att arbeta med gröna och blåa toner för att skapa ett lugn och tilltala den målgrupp som OncoZenge har. Sidan är byggd i WordPress, med ett färre antal block, men som kan användas på många olika sätt. Då de kommer ha internationella besökare var det viktigt att sidan även har en engelsk version, vilket ordnades via språkstöd.  För pressreleaser byggdes en koppling till Cision som också kommer hantera delårsrapporter och årsrapporter.  

Resultatet blev en enkel och modern hemsida som uppfyller de behov OncoZenge har idag, men som också lämnar många möjlighet att bygga vidare på, den dagen nya behov uppstår.