Galleri Stockholm live!

Galleristockholms hemsida

Galleri Stockholm är något så unikt ett galleri beläget i Stockholms innerstad, där över 170 meter vägg inrymmer drygt 240 inramade konstverk från några av Sveriges allra främsta konstnärer.
Bland namnen på alla konstnärer kan även den som inte är helt bevandrad i modern svensk konst troligen känna igen några namn, såsom exempelvis Mikael Persbrandt, Lasse Åberg och Caroline af Ugglas.
Galleri Stockholm erbjuder dock inte bara själva konsten, utan har också en brunn till synes utan botten av konstkännedom och hjälper mer än gärna till med exempelvis belysning, inramning och placeringsråd.

Själva caset började faktiskt med ett övertagande, där vi tog över driften av kundens befintliga sida.
Ganska snabbt uppdagades dock behovet av en ny sida då den tidigare var väldigt pluginberoende och inte hade en klar röd tråd för varken målgrupper eller köpflöden.
Vi genomförde tillsammans med kunden en persona workshop där vi identifierade målgrupper och kunde utifrån det sen presentera en ny design.

Arbetet därifrån till en ny WordPress-sida med WooCommerce tillsammans med Klarna integrerat som webbshopslösning bildar tillsammans med vårt bastema och dess flexibla komponenter en utmärkt plattform för både marknadsföring och försäljning.
Resan till den nya sidan har varit synnerligen givande, där vår expertis om webbplatser och SEO/SEM tillsammans med kundens fantastiska kunskaper inom sitt gebit verkligen har fått gå varm om lott om varandra.