Hur man gör en måndagsmorgon efterlängtansvärd

En företagslunch

Den interna kontorslegenden säger att våra måndagsfrukostar en gång i tiden tillkom genom att våra småbarnsföräldrar som inte riktigt fick in måndagsölen i schemat tillsammans med dagishämtningar och dylika förälderaktiviteter ville ha ett passande substitut.
Vad kunde då passa bättre för målgruppen som ändå blivit upptvingad i ottan än att äta frukost tillsammans, och när det kommer till frukost så är ju det absolut lyxigaste som finns hotellfrukost.

Med andra ord så kompletterade vi vår veckoplanering med en stående frukostbokning på Best Western Plus Time Hotel varje måndag, vilket i sin tur givit att luncherna på måndagar sällan blir välbesökta.
Vissa anställda försöker att orka med både måndagsfrukost och måndagsöl, men karaktären som krävs för att både kunna komma upp i tid för frukosten och sen orka igenom en arbetsdag med energi nog att gå vidare är det få av oss som besitter.

Antalet besökare från vår sida varierar med dagsform, årstid och eventuella sovmorgnar men att det blir av är lika givet som det är svårt att låta bli kakbuffén.
Säkert är iallafall att vi med spänning inväntar den dag då baconet är välstekt, det serveras köttbullar istället för korv samt det är amerikanska pannkakor istället för vanliga tunna – då är nämligen allas önskningar till fullo uppfyllda!