Köpenhamnskontoret växer

Mötesrum

Visste ni att Awave har haft ett kontor i Köpenhamn sedan 2014.

Köpenhamnskontoret hälsar Patric välkommen som har börjat hos oss nu i år. I dagsläget är vi 3 medarbetare som arbetar på det danska kontoret. I och med Covid-19 framfart så har halva kontoret valt att arbeta hemifrån den stora delen av förra året och det var en tidperiod förra året där ingen besökte kontoret så fick vår lilla maskot lida och tog Covid-19 hårt.

Awaves danska webbplats fick förra året ett rejält facelift, då den gamla hade anor från 2014, så var det på tiden att vi även skulle ge vår egen webbplats lite kärlek.

Danmark har haft hårdare COVID-19 restriktioner än Sverige och vi har följt rekommendationerna. Så kontoret har fått uppsatt information om hur man ska vara extra noga med sin hygien, det är också utrustat med ansiktsmasker och handsprit. I vissa områden där det kan komma personer utifrån så ska man bära ansiktsmasker. Här får våra besökare erbjudet en ansiktsmask och handsprit är även strategiskt utplacerat.

Awave i Danmark har under förra året fått glädjen av att hjälpa några nya danska företag, samtidigt som vi har haft kvar den gamla kära kontakten till våra svenska samarbeten.

Om du har vägarna förbi Köpenhamn, så kom gärna förbi på en kopp kaffe. Så kan vi visa er runt på det danska kontoret. Det ligger 5 minuters gångväg från Centralstationen. Vi uppskattar alltid våra besök.

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er kontakta oss idag!