Mäklaren för drömboendet – SthlmFast

En laptop sov visar toppen av SthlmFasts hemsida

När toppmäklaren Marcus Bodin kom till oss på Awave för att bygga en ny webbplats var SEO ranking och coolt ledorden. Och resultatet talar för sig själv! Tredje kvartalet av 2020 ligger Marcus Bodin i topp med hela 47 försäljningar, enligt hitta mäklare . Grymt, tycker vi!  

När vi fick höra ambitionsnivån och vilket system SthlmFast använde sig av för att hantera sina objekt, var det första CMS vi kom att tänka på WordPressSystemet har ett eget plugin vilken möjliggör en kostnadseffektiv integration mot WordPress för att lista ut alla objekt bilder, filmer, visningstider och annan fakta.

När designen togs fram kartlades alla målgrupper, deras behov och tekniska förutsättningar. det gav oss insikt i att som förväntat så är det mobilen som är den viktigaste enheten besökaren använder. Det gjorde att vi som vid många andra produktioner valde att tillämpa ”mobile first” vid designproduktionen.  När designen växte fram, logotypen justeras och förfinas skapades nya objektmallar och andra digitala säljverktyg med den nya brandingen.

För bästa prestanda laddas mycket in i bakgrunden. Korta laddningstider är en av flera viktiga faktorer som krävs för ett bra resultat i sökmotorer, tillsammans med ett strategiskt och djupgående SEO arbete.

Vad kan du göra när du besöker SthlmFast på webbenDu kan t.ex. boka ett kostnadsfritt, digitalt möte där SthlmFast värderar din lägenhet direkt med hjälp av din Smartphone. Du kan även se objekt till salu, objekt som kanske är till salu och objekt som kommer bli till salu. SthlmFast visar sina tidigare sålda bostäder och beskriver deras framgångsrika metod. Objekten visas på hemsidan innan de ens dyker upp på t.ex. Hemnet, vilket ger dig möjlighet att köpa din drömbostad innan en budgivning drar igår.