Några ord från vår praktikant Natasha

Jag heter Natasha och har min LIA (lärande i arbete) här på Awave och kommer att få arbeta med ett WordPress projekt till en början. I dagsläget studerar jag Front-End Utveckling hos KYH i Stockholm.  Jag tar examen VT-18. I utbildningen har vi gått igenom exempelvis: JavaScript, HTML & CSS, WordPress, Dynamisk Webbutvevkling och helt enkelt allt  som har med front-end utveckling att göra..

Till att börja med så sökte jag till ett par företag samtidigt. Kort därefter så fick jag ganska snabba svar tillbaka och ett av de svaren var från Carl-Johan som arbetar här på Awave AB. Jag fick komma på intervju här hos Awave och därefter så ledde det ena till det andra och jag kände helt enkelt bara bra vibbar, så efter intervjun fick jag ett mail där det stod att jag fått praktikplatsen och då blev jag riktigt glad över det. 

Jag älskar läget Awave har kontoret på och det verkar vara bra människor som arbetar här, de är trevliga och möter mig och varandra med vänlighet och respekt. Det känns som en bra miljö att arbeta på. Jag har endast varit här i en vecka men av det jag har sett så tror jag att jag kommer att trivas väldigt bra här. Det känns som att man har och får det stöd som man behöver och det känns tryggt. Det finns bra kommunikation mellan alla här och de verkar ha ett riktigt fint samarbete med varandra.

Varför jag till slut valde att börja här och inte i någon annan webbyrå var för att det kändes rätt, jag tror inte att man kan förklara en känsla med ord. Ibland vet man bara. Det känns som att jag kommer att kunna utvecklas väldigt mycket här hos Awave både personligt samt inom min egen individuella kompetensutveckling vilket är målet med här praktiken.

Här på Awave är alla väldigt trevliga människor, jag ser fram emot att få se hur kommande månader här kommer att se ut.