Ny kund igen!- Testfakta

YES! Äntligen – nu har vi satt ihop ett grymt team som består av de riktiga prylnördarna på kontoret. Webbyrån har fått äran och uppdraget att vara med och ta fram en ny webbplats i Drupal 8 åt välkända företaget Testfakta. Uppdraget omfattar många av de tjänster vi erbjuder, allt från koncept & idé, djupanalyser på användarbeteende och målgrupper till att göra en grymt snygg och användarvänlig design. -Ja programmering i Drupal 8 förstås. Vi brinner alltid lite extra när vi får vara med och ge järnet på alla delar som krävs för en lyckad webbproduktion.

Som allt när det gäller Awave som webbyrå så lägger vi alltid maximalt krut på affärsnytta och generera intäkter åt våra kunder.  Som många redan vet så ringer vår ”Säljklocka” först efter lansering när vi har en nöjd kund!

Alla har vi någon gång varit på jakt efter en pryl, Googlat och letat efter tester och för eller senare har vi hamnat på www.testfakta.se och läst deras tester från topp till tå. Om du nu är på jakt efter en ny pryl så vänta en sekund och avvakta nya www.testfakta.se som kommer att lanseras under våren!