Ny webbplats till Precis Digital

Precis digital

När den internationella digitala marknadsföringsbyrån Precis digital sökte efter en ny byrå som kunde ta fram deras nya webbplats föll valet givetvis på Awave. Precis är en datadriven digital mediabyrå som startades 2012 av tre tidigare Google-anställda. I strävan efter plattformsöverskridande expertis, datastyrd beslutsfattning samt innovation som utmanar status quo, har Precis snabbt blivit en av de mest attraktiva arbetsplatserna och ledande marknadsbyråerna i Europa.

Precis digital ställde givetvis höga krav på att webbplatsen skulle hålla en perfektion inom tekniskt SEO, snabbhet och interaktioner. En viktig faktor vid valet av Awave är Awaves kompetens inom digital marknadsföring, hög förståelse för Precis verksamhet och hur en webbplats skall utformas och utvecklas för SEO. Designen skapades av Enström Jönsson.

Webbplatsen är utvecklad i WordPress med Gutenberg och flexible field principen, där varje block och modul är byggd från grunden med ett förutbestämt antal val i design och funktion. Allt för att kunden själv ska ha kontroll över sin egen design och kunna anpassa existerande och nya sidor enligt önskemål och behov.

Awave och Precis resa fortsätter tillsammans där Awave bland annat ansvarar för förvaltning, underhåll och vidareutveckling.

Och precis som vanligt, om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte med att kontakta oss!