Presentation av Riga kontoret

Awave i Riga
Det känns inte som en dag för tidigt att äntligen presentera och berätta lite om våra kära kollegor på Riga kontoret. Även om vi har många mil mellan oss så känns det som att vi befinner oss betydligt närmare än så, om inte nästan på samma plats.  

 Ända sedan vi öppnade vårt kontor i Riga under 2014 så har vårt team av utvecklare ganska konstant blivit fler och fler. Idag är vi ett gäng på 16 tekniska utvecklare som är med och bygger webb efter webb med allt vad det innebär. Lokalen har expanderat och idag sitter vi på 400 kvm uppdelat på två plan i vackra stadsdelen ”Quiet centre”.  

Vi frågade vår COO i Riga lite om hur livet är på kontoret… 

 Vårt mysiga kontor omfattar två våningar och tre separata lägenheter i en fantastisk byggnad i hjärtat av jugendstilområdet i centrala Riga. Att komma till kontoret är en glädje varje dag, eftersom den vackra arkitekturen skapar stämningen för en kreativ dag med problemlösning. Vårt team består av män och kvinnor i olika åldrar och bakgrunder, från tekniska nördar till fitness fanatiker, vår kärlek till komplexa problem och nöjda kunder samlar oss i den här fantastiska lokalen. 

Varje dag välkomnas vi av gott kaffe, färsk frukt och utmanande uppgifter att lösa. Varje dag är en fantastisk dag. 

Så ofta vi kan (när det inte är en pågående pandemi) försöker vi ses antingen i Riga eller i Stockholm för att kunna umgås eller jobba tillsammans. 
Precis som alltid, kan ni kontakta oss i Riga eller kontakta oss i Stockholm om ni har några frågor eller funderingar.