Stegtävling ”Kombattant intervju” – Dag 4

Februari statistik

Under dag 4 har tävlingen rullat på som förväntat. Några sensationella sensationer har vi dock uppmärksammat.

Gustaf ”Allting går att laga” har kommit till start. Vi skickar iväg en rejäl lyckospark och kan inte annat än att beundra engagemanget,  trots bruten tå kommer Gustaf ”Allting går att laga” till start. Vi är dock inte förvånade, som vi känner Gustaf ”Allting går att laga” så ger han alltid järnet för alla.

Sämre ställt är det med Patrik ”Kör alltid cab uppfällt”, trots åtskilliga påtryckningar lutar det åt ett totalt fiasko. Här förväntar vi oss att inom kort få besked om ”walk over”.

I toppen är det än så länge ganska stabilt. Kristian ”Tar alltid bilen” håller än så länge försprånget. Rykten säger att Kristian ”Tar alltid bilen” har slagit ner på takten och väntar in Alliansmedlemmen Carl-Johan ”Candy Crush no 1”. Det kan absolut vara ett smart drag, ladda batterierna, inge de andra kombattanterna en gnutta självförtroende för att sedan mot veckoslutet lägga in sportväxeln. Senaste timmen har Carl-Johan ”Candy Crush no 1” avancerat med stormsteg. Ett ilmmeddelande säger att Carl-Johan ”Candy Crush no 1” har fått problem under en strapats.  Failing-utrustning verkar vara problemet.  En tagg har fastnad i skon. – Stackars…

Den enda som just nu påtagligt kan hota Alliansens framfart är Elisabeth ”Ligg på dem igen”. Här har vi verkligen en stabil kombattant. Ökningen sker nästan logaritmisk och konstant.

Fredrik ”Jag orkar inte” och Örjan ”Kommer alltid sist” innehar just nu 4:e och 2:a plats. Här börjar vi höra rykten om att Fredrik ”Jag orkar inte” går på maxkapacitet. Dock tror vi stenhårt på att Fredrik ”Jag orkar inte” kommer och avancera under kommande helg. Örjan ”Kommer alltid sist” börjar helt klart tappa gnistan. Lika väl som det bor en vinnarskalle i Örjan ”Kommer alltid sist”  visar det sig att det även finns en tjurskalle när det inte går som förväntat.

I division 1, plats 8 – 11 har vi Usman ”100 % fokus”, Andre ”Mandarin is da shit”, Alexander ”Det är ganska komplext” och Klas ”360 grader full fart” i fallande ordning. Mellan plats 8 och 11 skiljer det sig 10 000 steg så här kan allting hända.

I korpligan på plats 12-14 har vi just nu Christian ”Jag älskar vinyl”, Gustaf ”Allting går att laga” och Anton ”Världsrekord i krossade Iphoneskärmar”. Det skiljer endast ett par futtiga steg mellan dem.

Vi kan även erbjuda en exklusiv intervju med kombattant Carl-Johan ”Candy Crush no 1″

f. Vem tror du vinner?
s. Helt klart Elisabeth, vilket krutpaket

f. Vad har du för strategi?
s. Köra lite lagom på dagtid, en konsekvent promenad varje kväll och sedan ösa som en tok på helgerna

f. Specialgadgets?
s. Lulu, telefon och handsfree

f. Vem vill du absolut inte förlora mot?
s. Örjan ”Kommer alltid sist”, -Jag vinner alltid över Örjan ”Kommer alltid sist”, Löpning, Gokart, badminton, schack..   -Looser helt enkelt

f. Mål?
s. Minst 600 000 steg innan målgång

f. Vem kommer sist?
s. Patrik ”Kör alltid cab uppfällt”, -Vågar inte komma till start -Looser helt enkelt

f.Skadeläget?
s. Inga för stunden, fråga mig igen om jag tappar placeringar

Vi tackar Carl-Johan ”Candy Crush no 1” för att han delade sina tankar med oss. Vi vinkar av Carl-Johan ”Candy Crush no 1” och ”Lulu”, hand i hand vandrar de tillsammans mot segerns land.