Awave önskar er en god jul och ett gott nytt år!

En hund med tomtelova. Awave.

Vi har givetvis gjort som brukar och lanserat en hel dröse med siter, att lista dem alla skulle få vår WYSIWYG-editor att börja strejka men ett axplock bjuder vi gärna på:

  • Xspray Pharma – En kund inom medicinbranschen som kom tillbaka till oss efter att ha undersökt om gräset var grönare hos annan webbyrå där designen utmanade våra frontendare till fullo!
  • Ung Företagsamhet – En helt ny sida åt en ideell och politiskt obunden organisation med en synnerligen avancerad användarplattform inbyggd.
  • Spendency – Tredje gången gillt brukar man säga, och även om ingen av de tidigare varit ett misslyckande på något sätt så är det såklart extra roligt att kunna leverera en hemsida åt samma kund för tredje gången.
  • Civilekonomerna – En nylansering av ett fackförbunds hemsida där vi inte bara levererat kod och grafik, utan också fått vara med och göra förberedande bakgrundsarbete i form av till exempel workshops & SEO.
  • E-handel.se – En plattform för alla involerade inom E-handelssfären där man dagligen publicerar nyheter inom densamma, som inkluderade en migrering av drygt 15.000 enskilda inlägg till den nya sidan.
  • Eduplanet – En site byggd för dig som vill studera utomlands, med över 200 skolor runt om i världen. Med personal som verkligen vill hjälpa dig att studera utomlands.
  • Handicare – För Handicares räkning släppte vi faktiskt två separata sidor i år, både en för koncernen Handicare Group och en för själva varumärket Handicare. Den senare inkluderar en multisite på 11 domäner med en synnerligen avancerad produkthantering utvecklades.

En annan lansering som vi själva anser vara av så pass stor vikt att den fick ett eget stycke var såklart nya awave.se! Upphottad design, gediget contentarbete och en ny plattform är alla saker vi gärna påpekar med den. Värt att nämna är också att vi med denna plattform skaffat oss möjlighet att för första gången också ha en egen hemsidan på engelska, missa inte awave.com! Vi har i enlighet med traditionerna vunnit DI MästarGasell och AAA, men fick i år göra extra plats på prishyllan för två nya saker:

  • Årets Byrå 2019 – i vår kategori Digital 25-50 MKR ansåg våra (och våra konkurrenters) kunder att vi uppenbarligen varit bäst, vilket inte bara är kul för att vi själva såklart håller med men också för att det de facto är kundernas uppfattning som ligger till grund för det hela.
  • European Business Awards – även internationell framgång är givetvis superroligt, att anses vara bland de allra bästa företagen i Europa av en oberoende jury är en enorm ära!

Nya spännande projekt har vi också både massor på gång och har startat upp under året. Förhoppningsvis kommer vi redan i januari 2020 kunna visa resultat från en del av dessa.

Vi har också i vanlig ordning jobbat hårt med att ta hand om våra återkommande förvaltningskunder – vilket såklart också är en superrolig och minst lika viktig del av vårt uppdrag.

Vi har också hunnit med att ställa ut på både Cornerstone Convergence & Webbdagarna där vi träffat och pratat med massor av intressanta och trevliga människor och företaget. Resultatet från vad ett av dessa samtal mynnade ut i går numera att beskåda på https://www.nogaentreprenad.se/.

Några har kommit nya till oss, andra har tyvärr lämnat. Vi tänkte egentligen skriva ingen varken var nämnd eller glömd, men det vore att göra Rufus orsättvisa!

Med hopp om att vi kommer höras även nästkommande år vill vi därmed bara avrunda med att önska alla våra kunder, besökare, medarbetare, hundar, samarbetspartners samt till och med konkurrenter en supergod jul samt gott nytt år!