Awave önskar en glad valborg och flyttar till större och bättre lokaler

Awave önskar en trevlig valborg, bild föreställer en valborgsbrasa

I dessa Corona tider så vad passar inte bättre än att satsa framåt i full fart med nya fräscha lokaler som är mer anpassade för vår verksamhet än någonsin, fler kaffemaskiner, fler konferensrum med digital mötesbokning, dubbelt så stora ytor som ger möjlighet till kreativa och avkopplande möten med loungegrupper, givetvis så har vi återigen deployat pingisbordet så att alla besökare har möjlighet att utmana våra pingisstjärnor på Awave.

Flyttlasset går av stapeln nu på lördag, från Sveavägen 151 – ”runt hörnet” till Ynglingagatan 2!

Vår verksamhet håller igång som vanligt hela tiden, från och med måndagen den 4 maj är vår nya besöksadress Ynglingagatan 2. Självklart ser vi framemot att få träffa dig där.

En annan glädjande nyhet som vi är mycket stolta över att berätta om och som inte alla känner till är att Awave med samtliga kontor sedan 2019 är ISO certifierade av SCAB enligt SS-EN ISO 9001:2015 och 14001:2015 och slutför nu i maj/juni införandet av SS ISO/IEC 27001:2014 Ledningssystem för informationssäkerhet samt SS-EN ISO 22301:2014 Ledningssystem för kontinuitet.

Mer information går att hitta här: https://www.awave.se/om-oss/kvalitets-ledningssystem/

Som vinnare av Årets Byrå 2019 i kategorin digitalt 25-50 kunde vi förstås inte hålla oss borta denna gång utan klev upp och tog den ärofyllda 2:a platsen 2020.

Vi vill även passa på och meddela att verksamheten i företaget med projekt och förvaltning fortlöper som vanlig utan några som helst problem, ekonomin är mycket solid och vi fortsätter att vara den trygga samarbetspartner som vi alltid varit och kommer att vara!  Många medarbetare arbetar hemifrån och vi fortsätter med digitala möten enligt de riktlinjer som finns.

Vi på Awave är som vanligt alltid tillgängliga  och vi vill samtidigt passa på att önska er en trevlig valborg.