En sommarhälsning

Glad tjej dansar och önskar glad midsommar

Vi på Awave erbjöds när utbrottet väl var ett faktum snabbt och smidigt möjlighet att arbeta efter förutsättningarna i samhället och riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, det vill säga hemifrån i så hög grad som möjligt. Detta har förstås som för alla andra varit en stor omväxling där vissa mer eller mindre frodats i möjligheterna det givit medan andra saknar fysisk social närvaro så mycket att man klättrar på väggarna.
Ett axplock av de saker som avhandlats är virtuella AW:s, bildtävlingar i vems lunch som för dagen ser mest tilltalande ut, en hejdundrans massa fruktansvärt dåliga ordvitsar, extrem frustration över (bristande) funktionalitet i chattprogramvara, recensioner av samtliga på marknaden tillgängliga digitala mötesformer samt chatt-trådar bestående av hundar och dylika familjeanhang. Det vi främst tar med oss är att vi saknar att umgås med både varandra och våra kunder, och hoppas att vi så snart som möjligt ska kunna åtgärda detsamma!

På tal om att träffa våra kunder – inget skulle göra oss gladare än att kunna göra detta på vårt nya fantastiska kontor  då vi numera hör hemma på Ynglingagatan 2 istället för Sveavägen 151. När tiderna väl är tillbaka till det normala, tveka inte det minsta lilla att boka upp ett möte snarast, vi lovar att läskkylen är minst lika välfylld som tidigare, kaffet minst lika gott men lokalerna väldigt mycket mer inspirerande!

Awaves nya kontors éntre med en soffgrupp och växter

Arbetet på Awave har dock fortgått om än inte som vanligt så i alla fall i sedvanligt hög takt, där vi vår vana trogen levererat både support, förvaltning och kanske framför allt en drös med nya hemsidor i olika plattformar. Några av våra projekt som sedan nyåret fått gå live är:

Vi är även glada att kunna göra mer avtryck även utanför landets gränser, där vi med stolthet konstaterar att vi även om vi inte får resa själva i alla fall får leverera bra kod, såsom till exempelvis greendeli.fi, Hudson Contract och inte minst vår egna awave.dk!
Vi märker givetvis av en skillnad hos våra kunder där vissa uppenbart tyvärr drabbats hårdare än andra av vad som sker men noterar samtidigt att efterfrågan på våra tjänster hos de flesta är fortsatt hög vilket ger oss än större självförtroende i att det vi levererar är både kvalitativt och skapar lönsamhet.

Vi ser också tillbaka på en vår där vi lyckades vinna ett silver i Årets Byrå vilket vi givetvis tänker förbättra till nästa år, medan vi fortsatt håller tummarna för våra bidrag till Publishingpriset.
Vi närmar oss semestertider, men håller givetvis kontoret och hela vår verksamhet öppen under hela sommaren. Så utan att dröja mer än nödvändigt vill vi tillönska alla en alldeles fantastisk sommar, och håller alla tummar vi inte behöver för att utveckla för stunden att alla får vara fortsatt friska och krya!