God jul och ett friskt 2021

Illustrerad bild som föreställer en pepparkaka, ren och fågel som klär en julgran

Först och främst, ett stort TACK till alla er kära kunder som vi fått äran att samarbeta med under året. Alla ni som varit med oss länge och alla ni som kommit till oss för nya spännande projekt att bita tag i. Utan er hade vårt år sett annorlunda ut! Tack vare vårt fantastiska gäng medarbetare med ett brinnande engagemang och vilja att alltid göra det allra bästa, kan vi med ett leende på läpparna blicka tillbaka på året som varit ändå. 

Vinnare i Publishingpriset, ACMS och fler ISO certifieringar

Tack vare en klockren UI design och UX arbete kan vi stolt meddela att vi under året vunnit Publishingpriset i kategori ”Web 2020 – kampanjsajter” med vårt bidrag för Filmstadens julkampanj ”Alltid rätt julklapp”. Vilket fantastiskt arbete vårt gäng har gjort!

Våra duktiga utvecklare har kunnat vidareutveckla vårt eget ACMS under året till att hjälpa en rad nya kunder med deras funktionalitet. Under året har vi har byggt nya fräscha webbplatser och utvecklat befintliga till en helt ny nivå med funktionalitet i fokus. Vi har hjälpt kunder med ny branding och att utveckla deras konvertering och användarvänlighet – allt med hjälp av den stora kunskap våra medarbetare besitter.   

Vi har under året själva vuxit på våra sociala kanaler och hjälpt våra kunder att göra det tack vare våra proffs på digital marknadsföring. Vårt kvalitetsarbete fortsätter och vi kan stolt meddela att vi fått en tredje ISO certifiering med 27001 i informationssäkerhet.  

Arbete hemifrån och nytt kontor

Som många andra företag gick vi över till att arbeta hemifrån i början av året. Positivt på många sätt men också utmanande på samma gång. Vi har både skrattat och svurit åt alla digitala möten som bjudit på allt mellan himmel och jord. Vi har haft husdjur, barn och respektive med på våra möten – och hur trevligt är inte det! 

Året började med en flytt till nya, ljusa och fräscha lokaler på Ynglingagatan 2, konstigt bara att vi inte fått boa in oss där ordentligt och bjuda dit våra kunder. Vi har kunnat inreda allt eftersom och nu till årsskiftet har vi kommit långt på väg. Kontoret har varit en tillflykt för vissa som efter förmåga ändå kunnat arbeta därifrån och velat få omväxling från hemmakontoret emellanåt. Trots pandemin har vi kunnat styra upp tre tillfällen under året för AW, sommarpicknick och en kickoff i början av året – alla med säkerheten i fokus förstås.  

Ja, ni hör ju – året har minst sagt varit bra för oss på Awave och det tackar vi ödmjukast för. Nu önskar vi alla våra kära kunder och medarbetare en fin jul och ett friskt spännande 2021. Väl mött igen när vi samlat energi och fått lite välförtjänt ledighet. Fullt ös in i nya året!